Meistä

EtusivuMeistä

Meistä

Keitä me olemme?

Industrial Technology
Pipe Finland

Industrial Technology Pipe Finland Oy on erilaisten teollisten palveluiden tuottamiseen erikoistunut yritys.

Tarjoamme asiakkaillemme ammattitaidolla, laadukkaita ja tehokkaasti suoritettuja palveluita, joihin kuuluvat: hitsaustyöt, putkityöt, telinetyöt, eristystyöt, kaikenlaisten metallirakenteiden asennus/huolto ja korjaus, kokoonpanotyöt, yleisrakennustyöt, sähköasennustyöt.

Tarjoamamme palvelut ovat tarpeellisia kaikilla toimialoilla: rakentamisessa, laivanrakennuksessa, laivankorjauksessa, sellu- ja paperiteollisuudessa, metallurgiassa, koneenrakennuksessa, öljy- ja kaasuteollisuudessa, petrokemian- ja kemianteollisuudessa, elintarviketeollisuudessa sekä muilla aloilla. Yrityksemme suorittaa työt ammattitaidolla ja tarkasti kaikilla näillä aloilla.

Tiimimme koostuu korkeasti koulutetuista asiantuntijoista, joilla on takanaan useiden vuosien kokemus. Olemme osallistuneet ja toteuttaneet useita erilaisia ​​projekteja Skandinaviassa ja Euroopan maissa.

Metallirakenteet
itpf
ITPF toiminta-alueita ovat kaikenlaisten metallirakenteiden valmistus, jotka ovat tunnettuja kovuudestaan, lujuudestaan ​​sekä kestävyydestään. Yrityksemme kokoaa, valmistaa, huoltaa ja korjaa kaikenlaisia ​​metallirakenteita, joita käytetään kaikilla toimialoilla. Yrityksen asiantuntijat noudattavat kaikkia vaatimuksia ja normeja kaikissa toiminnoissa, minkä ansiosta voimme taata ehdottoman turvallisuuden metallirakenteilla.

Rakentaminen

Kaikenlaisten metallirakenteiden kokoonpano

Metallirakenteiden huolto ja korjaus

Metallirakenteiden valmistus

Ensisijaisten metallirakenteiden rakentaminen

Toissijaisten rakenteiden valmistus erilaisiin käyttötarkoituksiin

Preparation of surfaces for painting and painting works

Pintojen esikäsittely maalausta ja maalaustöitä varten

Laivojen korjaaminen
itpf
Yrityksemme tarjoaa palveluita laivanrakentajille sekä laivojen korjaustelakoille Euroopassa. Asiantuntijamme suorittavat laivan rungon kokoonpanon ja hitsauksen, erikoisjärjestelmien asennuksen, pintojen valmistelun ja käsittelyn.

Tekniikka

Hitsaustyöt

Asennus- ja kokoonpanotyöt

Korkealla työskentely

Hiomapuhdistus ja maalaustyöt

Rakennustelineet
itpf
Yrityksemme tarjoaa täyden valikoiman telineiden rakentamiseen ja kokoamiseen/purkamiseen liittyviä palveluita. Korkeasti koulutetut asiantuntijamme varmistavat laadukkaan telineasennuksen. Laadukkaasti kootut telineet takaavat työntekijän turvallisuuden korkealla työskennellessä.

Kokoaminen ja purkaminen

työmaan valmistelu kokoonpanoa varten

laitoksen asettelun kehittäminen ottaen huomioon rakennushankkeen erityispiirteet

erityyppisten telineiden kokoaminen (pultti, kehystetty, kiilamainen tai puristin)

Rakennustyöt
itpf
Tarjoamme yleiset rakennustyöt.

Palvelut

sisäpinnat

julkisivun kunnostaminen

muuraus, vaahtobetoniharkkojen, betoniharkkojen ja muiden materiaalien ladonta